Nærområde 

På Solenga skal det være godt å vokse opp, med naboskap og lite trafikkerte veier. Her blir det etablert fine lekeplasser og aktivitetsområder for barn, som knytter boligene på feltet sammen og gjør det til et helhetlig, nytenkende og meget bra felt for både store og små. Verdensrommet blir feltets samlingssted, med grillhytte som kan reserveres til ulike begivenheter som barnebursdag eller felles grilldag. Og for de lekne er Melkeveien en flott sykkelløype å bryne seg på!


Skole/barnehage:

Botne Skole 1-7 klasse.
Holmestrand Internasjonale Montessoriskole 1-7 klasse.
Gjøklep ungdomsskole 8-10 klasse.
Fredly barnehage
Gullhaug barnehage

Holmestrand er et område som mange har fått øynene opp for. Holmestrand har en praktisk beliggenhet med gode kommunikasjonsmuligheter for pendlere. Her kan man med relativt kort ekstra pendlertid, få mye bolig for pengene.  

Holmestrands geografiske beliggenhet er en perle, med flott natur og fine solforhold. Om sommeren er det stor idyll i sentrum med 2 badestrender, Dulpen og Hagemann. Begge badestrendene er populære med store gressplener, molo med badebrygge, volleyballbane, lekeapparater og kiosk. I Hagemann holder også kajakklubben og dykkerklubben til. Videre i sentrum er det også båthavn, samt et stort utvalg av forretninger, bank, post, caféer/restauranter og underholdningstilbud. 

Vekket dette en interesse? Meld deg som interessent og få muligheten til å delta på lukket før-salg av prosjektet i uke 21.

 • REISE OG DISTANSE

  - 10 minutter til togstasjon med pendlerparkering
  - 55 minutter med tog til Oslo S
  - 19 minutter med tog til Drammen
  - 17 minutter med tog til Tønsberg
  - Med bil er det ca 25 minutter til Drammen og ca 30 minutter til Tønsberg
  - Bussholdeplass på Gullhaug med 14 minutter til Holmestrand stasjon