Boligtyper

Solenga tilbyr boligtyper for alle, i alle faser av livet. Det som er likt for alle boligtyper er at det er lagt vekt på funksjonelle planløsninger og gode uteområder, og selvfølgelig vil alt bygges etter dagens høye krav og standarder for en behagelig og lettstelt tilværelse. Det unike med dette prosjektet er at samtlige boliger leveres med takterrasser.

Saturn

Saturn kommer i to varianter, enten som tomannsbolig eller kjedet enebolig. Planløsningene er like, men for tomannsboligen kommer den i speilvendt variant. Denne har vært en attraktivt boligtype, og 6 av 6 planlagte hus er nå utsolgt.

 • Mars

  Mars er prosjektets leiligheter. Mars består av en firemannsbolig, med to leiligheter oppe og to nede. Samtlige for derfor flotte uteområder, enten som markterrasse eller balkong, samt takterrasse. Leilighetene har 2 soverom, med mulighet for 3. I tillegg medfølger sportsbod ute. På tomt 5 er leilighetene snart klar for innflytting, og det er én leilighet igjen (valgfritt om man ønsker 1. eller 2. etg.). Felles på begge er at det er valgt lune og attraktive farge- og materialvalg.

 • Neptun

  Denne rekken består av 6 rekkehus. Husene strekker seg over to etasjer, samt takterrasse. Dette er supre familieboliger, med gode planløsninger og flotte uteområder. Carport på baksiden, og hager på fremsiden. Meget flott intern beliggenhet, med gode solforhold og rolige omgivelser.

 • Merkur

  8 kjedede eneboliger med flotte planløsninger. Her er alt lagt til rette for en enkel hverdag, med enkel adkomst direkte fra carport, flotte uteplasser og en planløsning som gir rom for samvær, men også gode steder hvor man kan trekke seg tilbake.

 • Tomter

  Solenga har også en rekke boligtomter. På oversiktsbildet er det illustrert forslag til hus, men også her er det mulighet for individuell tilpasning. Prisen for boligtomtene er satt, men utover det kan du være med å planlegge din drømmebolig innenfor rammene gitt for prosjektet. Når du kjøper en boligtomt hos oss, følger vi deg igjennom prosessen fra A til Å, hvor vi også står som ansvarlig for byggingen. Ta kontakt i dag for nærmere informasjon.

  chooser.jpg